Produse tipar digital

Categoria sistemelor de expunere este destul de vasta in ceea ce priveste tipurile de produse finite ce pot fi utilizate de catre clienti, fie ca este vorba de promovarea companiei printr-un asemenea produs, fie ca este vorba de o piesa decorativa intr-un showroom sau sediu de firma.

Sistemele de expunere se impart in doua categorii principale:

  • Sisteme de expunere standard. Interventia noastra este doar pentru personalizare si acestea sunt de tip: roll-up, pop-up, people stopper.
  • Sisteme de expunere executate la comanda. Acestea sunt produse exact dupa cerintele clientului fiind foarte bine adaptate la necesitatile acestuia, cum ar fi: rame click sau clickframe, display termoformat din plexiglass, firme si casete luminoase.

Sistemele de expunere standardizate de tip roll-up, pop-up sunt de mai multe calitati, evident fiecare avand un cost de achizitie mai mic sau mai mare. Aproximativ 90% dintre sistemele existente pe piata si folosite de clientii finali sunt de calitate slaba si fabricate in China. Cel mai important motiv fiind pretul de achizitie. De exemplu un system de tip roll-up fabricat in China se poate achizitiona cu preturi cuprinse intre 15–35 Euro / buc + Tva iar un sistem roll-up profesional poate ajunge la preturi de 200–300 Euro / buc + Tva, iar in acest caz obtii o garantie pe timp de 5 ani a intregului sistem.

Sisteme de expunere neconventionale, realizabile la comanda.

Daca aveti o idee unica de a va promova imaginea sau doriti sa va recomandam noi ceva deosebit, va putem executa la comanda sisteme de expunere personalizate 100%, in serie unicat.

Preturile se calculeaza in functie de fiecare solicitare in parte.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved