Produse tipar digital

Table mats

Daca reprezentati un bar, un restaurant sau un hotel ce doreste sa-si personalizeze cat mai multe elemente ce iau contact cu clientii, Table mats-urile pot fi o varianta optima.

Aceste “covorase” de bar se pot folosi timp indelungat datorita rezistentei personalizarii si se pot spala de asemenea. Acum nu mai este nevoie sa amplasati pe bar sau pe mesele de restaurant vechile “volante” din hartie personalizata cu rol de protectie a fetei de masa textile.

Aceste “covorase” table mats sunt rezistente la lichidul varsat astfel incat nu trebuie inlocuite dupa fiecare pahar varsat sau cand cei mici lovesc bolul de ciorbita. Le puteti spala si veti economisi atat resurse financiare cat si timp de aprovizionare.

Table mats sunt realizate din material textil si personalizare ecologica cu cerneala de sublimare. Materialul textil este aplicat peste o “banda” de material cauciucat ce adera foarte bine la suprafetele meselor sau barurilor. De asemenea se pot folosi si pentru acoperirea politelor de receptie ale hotelurilor.

Caracteristicile pentru table mats sunt urmatoarele:

  • table mats au aspect deosebit si durabil
  • table mats absorb lichide foarte bine
  • table mats au baza realizata din banda cauciucata cu aderenta foarte buna
  • table mats rezistenta la curatare si spalare
  • table mats beneficiaza imprimare personalizata cu materiale netoxice si ecologice

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved