Produse tipar digital

Suporti de pahare personalizati si Biscuiti de pahare personalizati

Daca reprezentati un bar, un restaurant sau un hotel ce doreste sa-si personalizeze cat mai multe elemente ce iau contact cu clientii, Suportii de pahar pot fi o varianta optima.

Biscuiti de pahare personalizati si suporti pahare personalizati: Vizibilitate maxima.
Produs personalizat folosit exclusiv in industria HO.RE.CA (hoteluri — restaurante — cafenele) si cu cea mai mare pondere de utilizare in baruri si pub-uri.
Biscuitii de pahare personalizati si suportii de pahare personalizati sunt produse personalizate ce sunt alese ca si modalitate de publicitate in locatiile industriei HO.RE.CA din cauza numarului mare de vizitatori sau clienti.
De asemenea sunt preferati ca si modalitate de publicitate de catre producatorii de bauturi alcoolice si non-alcoolice deoarece se afla “chiar in mijlocul actiunii”.
In general, fiecare unitate HO.RE.CA primeste din partea furnizorilor contractati cate un set de biscuiti de pahare personalizati si suporti pahare personalizati. Astfel, in momentul cand un client comanda bautura X, ospatarul in loc sa-l serveasca asternandu-I sub pahar sau halba de bere un servetel alb, foloseste acest tip de suport personalizat care va sari imediat in atentia consumatorului.
De asemenea este si o metoda mult mai eleganta de a servi o bautura.
Biscuitii de pahare personalizati si suportii de pahare personalizati se pot realiza atat in serii mici si medii ce pot varia de la 10 pana la 1000 buc., cat si in serii mari peste 1000 buc..
Modalitati de realizare a biscuitilor de pahar personalizati si suportilor de pahar personalizati, in functie de aplicatii:
1 eveniment: prin tipar digital pe carton de 350g/mp + plastifiere mata sau lucioasa, pentru utilizare doar pentru un singur eveniment, apoi acestea aruncandu-se uzura lor fiind avansata. Modalitatea cea mai ieftina.
2–3 evenimente: prin tipar digital pe carton de ambalaj ARKTIKA / ALASKA 350–400g/mp + plastifere mata sau lucioasa, pentru utilizare de-a lungul a doua–trei evenimente cel mult, avand un aspect mai adecvat decat varianta prezentata mai sus.
Folosire indelungata: prin tipar digital pe hartie sau carton intre 110-350g/mp, in unele cazuri chiar pe carton de ambalaj ARKTIKA / ALASKA 350g/mp cu plastifiere mata sau lucioasa si apoi caserat pe suport din carton de legatorie 1,4-2mm grosime, pentru un aspect profesionist si utilizare de durata. Cartonul de legatorie poate fi caserat pe ambele fete cu tipar personalizat sau carton simplu netiparit. Modalitate profesionala de reclama.
Biscuitii de pahare personalizati si suportii de pahare personalizati pot avea forme complexe realizate prin stantare dupa conturul dorit, sau pot fi realizate sub forma de patrat cu colturi rotunjite sau cerc.
Decuparea in diverse forme stantate nestandardizate este rentabila in productii mai mari de 200-300 buc. pana la 1000 buc..
Preturile se calculeaza in functie de fiecare comanda sau solicitare in parte, fiind importanti toti factorii carora vor fi supusi biscuitii de pahare personalizati si suportii de pahare personalizati.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved