Produse tipar digital

Mouse pad-uri personalizate

O solutie ideala pentru cadouri rapide si de efect sau o solutie foarte buna de fidelizare a clientilor este sa realizati mouse pad-uri personalizate.

Mouse pad-ul personalizat este una dintre solutiile ideale de promovare a imaginii unui brand asupra clientilor sau partenerilor de afaceri avand intrebuintari multiple.

Mouse pad-urile personalizate se personalizeaza prin urmatoarele procedee:

  • mouse pad personalizat cu cerneala de sublimare la calitate foto, prin transfer termic. Mouse pad-ul personalizat ofera ezistenta medie la factori degradanti precum apa, sucuri racoritoare sau detergenti de spalat. Baza este formata dintr-un strat buretos gros de EPDM si o suprafata textila pe care se face transferul termic.
  • mouse pad personalizat prin imprimare digitala calitate foto. Personalizarea se face cu print pe hartie aplicata peste stratul de EPDM, iar deasupra printului se aplica un strat de PVC semi-rigid ce ofera protectie ridicata impotriva factorilor degradanti.

Mouse pad-urile personalizate se pot realiza atat in forme clasice (patrat, dreptunghi) dar pot avea si forme diverse (sticla bere, casa, caine, pisica, inimioara, automobil etc.) atata timp cat se realizeaza o stanta ce decupeaza pe contur mouse pad-ul personalizat.

Mouse pad-urile personalizate se mai pot folosi de asemenea sub forma de suporti de pahare si deskpad-uri.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved