Produse tipar digital

Invitatii personalizate integral

Daca doriti sa organizati un eveniment sau daca doriti sa va chemati la fericitul eveniment pe cei apropiati printr-o metoda clasica dar adaptata secolului 21 si nu stiti ce metoda deinvitatii doriti sa oferiti persoanelor vizate, va sfatuim sa ne contactati pentru a va furniza informatiile de care aveti nevoie si pentru a va oferi consultatii privind alegerea corecta a invitatiilor tiparite.

Va propunem sa realizati invitatii tiparite prin metoda tiparului digital, astfel pastrand valoarea estetica a unei invitatii clasice dar adaptata la cerintele si necesitatile secolului 21.

Invitatiile de eveniment personalizate integral si Invitatiile de nunta si botez personalizate integral se realizeaza prin tipar digital.
Astfel, pe langa clasicul text de invitatie vi-i puteti bucura pe cei dragi si cu poze dedicate tematicii evenimentului ce urmeaza a se intampla.

O invitatie personalizata prin tipar digital nu poate fi primita decat cu zambetul pe buze si va garanta prezenta celor invitati la eveniment.

Cu invitatiile personalizate integral va veti deosebii cu siguranta si veti da dovada de ingeniozitate intr-unul dintre momentele cheie ale vietii.

Invitatiile se realizeaza din carton DCM 300–350 g/mp si plastifiate lucios sau mat, in functie de preferintele dumneavoastra. De asemenea se pot tipari si pe cartoane speciale texturate.

Pentru o impresie sporita va recomandam sa realizati invitatiile din cartoane speciale si texturate.

Formatele recomandate sunt urmatoarele:

  • 140 x 140 mm format inchis — 140 x 280 mm format deschis
  • 140 x 140 mm format inchis — 140 x 420 mm format deschis
  • 90 x 140 mm format inchis — 90 x 280 mm format deschis
  • 90 x 140 mm format inchis — 90 x 420 mm format deschis

La cerere se poate realiza si designul grafic pentru invitatiile personalizate prin tipar digital.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved