Produse tipar digital

Albume foto digitale cu pagini groase

Doriti realizarea unui album foto de lux, cu o foarte buna rezistenta in timp cat si la orezolutie superioara tiparului digital?
Solutia cea mai buna in acest caz o reprezinta realizarea de albume foto digitale / cu pagini groase.

Sunt acele albume pe care fotografii le recomanda pentru evenimente precum nuntile si botezurile.

Albumele foto digitale / cu pagini groase se realizeaza prin personalizarea cu tipar realizat pe laboratorul foto, calitatea imprimarilor fiind superioare tiparului digital.

Paginile de interior sunt realizate dintr-un sandvis de cartoane groase 300g/mp, astfel pagina albumului devenind foarte rigida practic ca o placa de pvc de 1,5mm grosime.

Copertile sunt rigide, realizate din carton de legatorie (tip mucava) de 2 mm grosime si caserat (imbracat) cu tipar personalizat integral sau fiind realizate lucrari de legatorie de arta din piele si imitatie de piele. De asemenea copertile tiparite se plastifiaza lucios sau mat o fata pentru o mai buna rezistenta in timp.

Numarul paginilor unui asemenea album nu depaseste in general 30 (15 file), datorita grosimii obtinute a albumului si imposibilitatii de realizare tehnice a unui album cu 100 pagini de acest fel.

Prinderea paginilor albumului in blocul cotor se face prin brosare la cald cu termoclei si a lucrarilor de legatorie de arta ce asigura rezistenta in timp a unui astfel de album.

Albumele fotocarte pot fi realizate in diferite formate, dintre care amintim:

  • album fotocarte format A5 inchisformat deschis A4
  • album fotocarte format A4 inchisformat deschis A3
  • album fotocarte format A3 inchisformat deshis 900 x 300 mm

Acest model de albume foto reprezinta varianta de varf din punct de vedere al calitatii.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved