Produse tipar digital

Print outdoor a devenit un segment de nissa foarte popular. Print outdoor fac majoritatea agentiilor de publicitate.
Din ce in ce mai multe companii si-au achizitionat echipamente pentru print outdoor, insa din considerente preponderent financiare piata de productie publicitara a fost “sufocata” de echipamente de provenienta chinezeasca. Aceste echipamente pentru print outdoor sunt foarte ieftine si pot sa ofere clientilor doar o calitate slaba a imprimarii de print outdoor. Rezolutie de tipar slaba 180 DPI pentru print outdoor de calitate(fata de 720 DPI), print outdoor prin imprimari doar in 4 culori fara posibilitatea calibrarii colorimetrice a echipamentului astfel nu se pot reproduce cu fidelitate si acuratete informatiile existente in fisierele de tipar. Calibrarea de culoare trebuie sa existe si pentru print outdoor chiar daca preturile sunt mai mici si distanta de afisare/privire este mult mai mare decat la un material de tip print indoor.

Aplicatiile de print outdoor trebuie sa reziste in mediul extern cel putin 2–3 ani de zile fara a fi afectate de intemperii sau de razele ultraviolete. Astfel se folosesc pentru print outdoor cerneluri pe baza de solvent si print outdoor cu eco solvent.

Mediile de imprimare pentru print outdoor sunt de mai multe tipuri si calitati, cu diferite proprietati. Pentru print outdoor in functie de aplicatiile pe care le servesc si de bugetele allocate campaniilor de promovare, spre ex:

Print outdoor pe windows graphics, se foloseste pentru personalizarea suprafetelor vitrate si pentru a nu renunta definitiv la lumina naturala, necesara in orice incapere.
Print outdoor pe bannere, cea mai des intalnita aplicatie de afisaj exterior si de asemenea variant cea mai ieftina.
Print outdoor pe mash-uri, asemenea bannerelor dar folosite pentru afisaje de dimensiuni foarte mari, pentru suprafete de zeci de metrii patrati.
Print outdoor pe backlit poliplan, material asemenea bannerelor dar cu posibilitatea de a fi luminat din spate, folosit pentru realizarea panourilor publicitare de oras.
Print outdoor pe autocolant PVC, folie de pvc adeziva si personalizata cu tipar policromie pentru decorari automobile sau diverse aplicatii asemanatoare.
Print outdoor pe hartie City Light, hartie alba folosita pentru personalizarea panourilor luminoase de trotuar si dimensiuni relative mici, de statura unei persoane. Costuri mici de productie.
Printurile outdoor executate de noi se realizeaza pe echipament Epson si HP, cu cerneala pe baza de eco-solvent, si rezolutie maxima de tiparire 720×720 DPI. Aceste echipamente de print outdoor poate imprima cu o viteza foarte mare. Echipamentele de print outdoor sunt calibrate colorimetric si pot reproduce cu success informatia din fisiere.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved