Produse tipar digital

Print indoor Postere hartie foto

Imprimam cu succes printuri de mari dimensiuni de tip print indoor poster foto. Imprimam postere pe hartie foto speciala sau normala
Vreti sa va decorati magazinul sau sediul firmei cu postere foto la o rezolutie de 2880 dpi, calitate de poster hartie fotografica si cu un cost minim? Varianta potrivita este sa comandati poster hartie foto realizate pe hartie fotografica iar optional puteti alege laminare lucioasa sau mata pentru a proteja posterul

Pentru poze si postere hartie foto nu exista tiraj minim. Putem tipari chiar si o singura bucata. Se pot tipari poze si postere hartie foto incepand de la marimi precum pozele de buletin si pana la poze cu o latime maxima de 1,6 m si o lungime de 30m.

Pozele si posterele hartie foto se realizeaza pe hartie de 190 g/mp sau 260 g/mp. Poate fi hartie lucioasa sau mata. Recomandam folosirea de hartie lucioasa pentru o rezolutie si reproducere a culorilor impresionanta.

Cele mai des utilizate formate pentru poze si postere hartie foto le gasiti in tabelul de mai jos impreuna cu preturile aferente.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved