Produse tipar digital

Aplicatiile de print de mari dimensiuni pentru print indoor necesita executia pe echipamente de calitate superioara ce permit tiparirea imaginilor la rezolutii inalte de 1440 DPI sau chiar 2880 DPI (maxim posibil) in cazul de print indoor de mari dimensiuni si printurilor fotografice profesionale.

In general print de mari dimensiuni si print indoor este in stransa legatura cu sistemele de expunere, acestea fiind de asemenea dedicate utilizarii in mediu inchis, in locatii cum ar fi: sali de conferinta, expozitii, city mall-uri, supermarket-uri, hoteluri, baruri si restaurante, cafenele etc.

Mediile de imprimare pentru print indoor de mari dimensiuni sunt de cateva feluri, in functie de aplicatiile pe care le servesc, spre ex:

Pentru printuri de mari dimensiuni si print indoor folosim urmatoarele.
Print indoor pe hartie fotografica, se poate folosi pentru postere si alte cateva produse asemanatoare
Print indoor pe backlit film, este un material dedicat casetelor luminoase de interior
Print indoor pe polipropilena, este un material ce se foloseste preponderent pentru sisteme de expunere
Print indoor pe canvas, material textil din bumbac, ce imita panza de tablou si poate fi tiparit.
Mediile pentru print indoor de mari dimensiuni sunt de mai multe tipuri cu diferite proprietati. In functie de buget si aplicatii facem alegerile optime atat din punct de vedere calitativ cat si financiar.

Realizam print indoor de mari dimensiuni pe echipamentul Epson Stylus Pro 11880, cu cerneala pe baza de pigment, si rezolutie maxima de tiparire 2880×1440 DPI. Acest echipament de 1,6m latime, pentru print indoor este varful de gama in segmental sau, fiind capabil sa reproduca cu exactitate culorile si nuantele existente in fisierele date spre tipar. Pentru printul de mari dimensiuni de tip print indoor Epson Stylus Pro 11880 este utilizeaza 9 culori diferite, si 4 tipuri de negru pentru reproduceri profesionale de exceptie.

Printul de mari dimensiuni de tip prin indoor foloseste un echipament dedicat domeniului fotografic ce isi gaseste cu success locul in domeniul de productie publicitara.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved