Produse tipar digital

Mape de prezentare personalizate

Mape personalizate se potrivesc foarte usor daca aveti de realizat o conferinta si trebuie sa prezentati invitatilor diverse materiale. Cea mai utilizata solutie este sa realizati pentru acestia mape personalizate de prezentare. Astfel, in interiorul mapelor personalizate va puteti expune materialele de prezentare.

De asemenea daca doriti ca in urma unor intalniri de afaceri, acestia sa ramana interesati de compania dumneavoastra oferiti-le mape personalizate de prezentare pe care le vor putea studia si mai tarziu.

Mapele personalizate de prezentare se realizeaza in general din cartoan de 300-350 g/mp. De asemenea se pot folosi cartoane speciale cu diferite texturi si aspecte pentru mape de prezentare personalizate.

Tiparul mapelor personalizate de prezentare poate fi realizat o fata, sau fata-verso si va recomandam plastifiere mata sau lucioasa.

De asemenea buzunarele din interiorul mapelor de prezentare personalizate pot fi tiparite sau nu si acestea pot avea diferite forme daca se doreste acest lucru.

Mapele personalizate de prezentare pot fi realizate din cartoane format desfasurat A3 si cu buzunar aplicat astfel incat formatul finit sa fie A4, sau pot fi mape personalizate de prezentare format desfasurat mai mare de A3 in cazul in care se doreste ca buzunarul mapei personalizate sa fie din aceeasi coala si nu aplicat.

Preturile de mai jos sunt pentru mape de prezentare personalizate format deschis A3 si format inchis A4, carton 300 g/mp si buzunar aplicat la interior, netiparit.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved