Produse tipar digital

Inscriptionari auto cu autocolant
Element foarte important de semnalistica outdoor si indoor ce poate fi impartit in doua mari categorii:

Inscriptionari auto cu autocolant decupat intr-o paleta foarte larga de culori si nuante, a tot ceea ce suporta aceasta metoda de afisare, si anume: autovehicule, vitrine, casete luminoase, panouri, indicatoare, stickere de pereti indoor, decorari standuri, decorari vitrine magazine, personalizari obiecte promotionale etc.
Inscriptionari auto sau car-branding. Acest mod de afisare a cunoscut o dezvoltare rapida in ultima perioada datorita extinderii semnificative a numarului de autovehicule ce apartin societatilor comerciale. Inscriptionarea autovehiculelor s-a dovedit a fi cea mai ieftina, cea mai rapida si cea mai comoda forma de promovare a produselor si serviciilor ofertate dar si de reclama miscatoare a brandului in sine.
In decursul anilor, inscriptionarile auto cu autocolant au evoluat de la serviciul primar oferit prin intermediul cutter-ploter-ului (cutter-ploter: aparat cu comanda numerica ce decupeaza autocolantul dupa o anumita schema vectoriala) pana la printurile in policromie, astfel crescand semnificativ calitatea unei “idei”, dar scazand durata de viata in comparatie cu inscriptionarile auto cu autocolant decupat la cutter-ploter.

Inscriptionari auto cu autocolant, sau car-branding-ul, este produsul a doua conceptii clientelare diferite:

Acoperirea totala a autovehiculului pri inscriptionari cu autocolant cu imagini ale produselor ofertate (print in policromie) astfel o poza de calitate poate interactiona mult mai bine cu potentialii consumatori;
Inscriptionari auto cu autocolant (autocolant decupat la cutter-ploter) intr-o paleta foarte larga de culori si nuante (in general marca Oracal seria 651) a datelor de contact, sigla sau logo si informatii necesare familiarizarii clientului final cu produsul ofertat.
Window graphics, a luat nastere ca un nou serviciu in aria cuprinsa de car-branding.

Detalii: ca suport media se foloseste pentru inscriptionari auto un autocolant special cu micro-perforatii, acesta se imprima in policromie la fel ca si o folie de autocolant normal, pentru ca produsul finit sa fie lipit pe geamuri permitand in continuare vizibilitatea prin geamurile folosite drept panou publicitar.

Se intalneste des realizarea de inscriptionari auto cu autocolant aplicat pe geamurile mijloacelor de transport in comun pentru a permite calatorilor sa vada in afara autovehiculului.
Daca s-ar fi folosit pentru inscriptionari cu autocolant, un autocolant conventional geamurile ar fi devenit opace si astfel vizibilitatea ar fi fost impiedicata.
Preturi
Preturile pentru aceasta modalitate de promovare si personalizare a mijloacelor mobile sau fixe se calculeaza la cerere.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved