Produse tipar digital

Inscriptionari cu autocolant

Inscriptionari cu autocolant

Inscriptionari auto si orice alte suprafete cu autocolant tiparit si plastifiat lucios si mat. Realizam inscriptionari cu autocolant decupat pe contur si inscriptionari cu autocolant tiparit, litere sau desene grafice. Se pot inscriptiona atat suprafetele din tabla, plastic, polipropilena, carton, zidarie si geamuri. Pentru geamuri putem inscriptiona cu autocolant de tip window graphics. Acesta este un material cu mici perforatii ce permite sa treaca lumina si se poate vedea din interior spre exterior.
Inscriptionari cu autocolant putem realiza prin autocolant cu adeziv mai slab. Astfel se pot realiza inscriptionari cu autocolant care nu deterioreaza suprafata si se poate indeparte foarte usor. Inscriptionari auto cu autocolant se realizeaza astfel cel mai des. Putem realiza inscriptionari cu autocolant cu adeziv mediu cu durata de viata de aprox 3-4 ani sau putem inscriptiona cu autocolant folosit in industria aeronautica cu o durata de viata de peste 7 ani. Acest tip de autocolant este extrem de dificil de indepartat si nu recomand folosirea pentru orice lucrare. Va rugam sa va consultati cu noi in aceasta problema.
Metoda de aplicare pentru inscriptionari cu autocolant se realizeaza la temperaturi de plus 10 grade celsius, altfel exista riscul ca autocolantul sa nu adere la suprafata de contact.
Autocolantul tiparit se plastifiaza pentru a fi protejat de intemperii si de zgarieturile ce pot aparea chiar si la montaj. Putem realiza inscriptionari cu autocolant tiparit si plastifiat mat sau lucios. Plastifierea mata sau lucioasa este la alegerea dumneavoastra.
In cazul in care doriti sa inscriptionati un autoturism, un camion, autobuz sau orice alt auto nu ezitati sa ne contactati.
Realizam si inscriptionari cu autocolant in scop decorativ, pentru mobilier, standuri, displayuri sau orice alte elemente de mobilier.
Va invitam sa ne trimiteti un email sau sa ne sunati si va vom raspunde in cel mai scurt timp.
De asemenea, va putem oferi consultanta pentru proiectul dumneavoastra, astfel incat sa obtineti rezultatul optim.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved