Produse tipar digital

Flyere si pliante

Tipar digital flyere.
Tipar digital pliante.
Tipar offset flyere.
Tipar offset pliante.
Promovati-va prin cele mai eficiente si ieftine variante, tipar digital flyere si pliante pentru produsele pe care le vindeti.

Tipar digital flyere si tipar digital pliante. Tipar offset flyere si tipar offset pliante.
Flyere sunt bune atunci cand doriti sa realizati o campanie publicitara cu target de clienti mic, mediu si mare. Varianta cea mai eficienta si cu costurile cele mai reduse, este s-o realizati prin distribuirea de flyere si pliante. Acestea pot fi tiparite digital sau tiparite offset, in functie de cantitatea necesara.

Dimensiunile uzuale pentru flyere sunt urmatoarele:

210 x 99 mm
105 x 99 mm
A4
A5
A6
Hartia utilizata pentru tipar flyere poate sa difere in functie de marimea acestora. In general folosindu-se hartie lucioasa sau mata cu gramaje cuprinse intre 90–150 g/mp.

Pliante tipar digital si pliante tipar offset
Daca doriti sa expuneti o cantitate de informatii mult mai mare decat ar incapea in flyerele obisnuite si de asemenea doriti si finisari aditionale cum ar fi stantare, plastifiere, embosare sau aplicatie folio, solutia este sa utilizati pliante.

Dimensiunile uzuale pentru tipar pliante sunt urmatoarele:

A3 deschis, A4 inchis
A4 deschis, A5 inchis
200 x 210 mm deschis, 100 x 210 mm inchis
A4 deschis, 210 x 100 mm inchis
Hartiile folosite in general pentru tipar pliante pot fi cuprinse intre 150–300 g/mp.

Pentru tipar pliante se pot folosi atat hartii si cartoane tipografice lucioase sau mate, cat si hartii si cartoane speciale, cu diferite texturi si aspecte.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved