Produse tipar digital

Despre noi

Cine suntem…

Am luat fiinta in anul 2008 ca si companie de productie publicitara, compusa dintr-o echipa dinamica si in continua dezvoltare. Acceptam orice fel de provocare astfel incat sa putem satisface si cele mai exigente dorinte ale clientilor nostri. Detinem spatii proprii de productie si echipamente de ultima generatie, astfel incat sa nu intampinam dificultati in realizarea corecta a lucrarilor.
Acest lucru ne ajuta sa putem executa lucrari de tipar digital si tipar offset cu termene de productie cat mai scurte si cat mai corecte.

In perioada 2015-2017 am redus volumul lucrarilor de tipar digital si tipar offset pentru a ne putea regandi modelul afacerii si pentru a putea fi la curent ultimele tehnologii.
Astfel, acum putem oferi o gama completa de servicii clientilor.
Am integrat de asemenea servicii de branding si marketing.
In acest moment putem realiza si campanii de marketing online si servicii de SEO, organic si campanii platite adwords, payads, etc.
De asemenea realizam si campanii pentru promovare prin intermediul retelelor de socializare: facebook, instagram, twitter, linkedin, pinterest si tumblr.

Ce facem…

Putem realiza produse finite sau doar parti componente ale sistemelor complexe. Producem in serii mici si medii, chiar si tiraje ridicate. In situatii deosebite putem realiza si unicate.

Realizam efectiv tipar digital, tipar offset digitalizat, tipar offset clasic, printuri de mari dimensiuni indoor si outdoor, inscriptionari cu autocolant, casete luminose.

De asemenea oferim servicii de DTP, creatie publicitara, branding si identitate vizuala.

Mai nou va oferim servicii de branding si marketing, astfel incat va putem gandi cap coada intreaga campanie de promovare.
Avem grija sa fie perfect optimizate campaniile pentru motoarele de cautare si pentru retelele de socializare, in functie de profilul si necesitatile afacerii dumneavoastra.

Produsele pe care le putem tipari prin tipar digital si tipar offset sunt urmatoarele: carti de vizita, flyere, pliante, brosuri, cataloage, meniuri de bar si restaurant, suporti de pahare, calendare personalizate, agende cu spira personalizate, agende din piele personalizate, felicitari personalizate, invitatii de eveniment personalizate,  cutii personalizate, cutii de prezentare personalizate, ambalaje personalizate, ambalaje retail, cutii autoformante, cutii stantate, pungi personalizate, pungi hartie personalizate, caiete mecanice personalizate, dosare personalizate, plicuri personalizate, plicuri realizate la comanda, plicuri si coperti CD, printuri cu date variabile si inserieri, mape de prezentare personalizate, mape cu buzunar, foi cu antet personalizate, sisteme de expunere pentru expozitii si evenimente, inscriptionari cu autocolant tiparit sau decupat pe contur, si multe alte produse realizate integral la comanda si specificatiile clientului.

Pentru cine…

Nu tinem cont de anvergura clientilor. Avem solutii profesioniste pentru toate categoriile de clienti incepand cu ” afacerile de familie ” si pana la companii multinationale. Toti clientii nostri beneficiaza de acelasi nivel de profesionalism pe care il oferim si il promovam.

Clientii actuali ne recomanda intotdeauna cu incredere si placere, stiind ca putem realiza materiale complexe de calitate superioara si ne incadram intotdeauna in termenele pe care le agream la inceputul lucrarilor

© 2016 hifimedia All rights reserved