Produse tipar digital

Stickere perete

Vrei sa-ti decorezi peretii casei tale sau poate chiar ai spatiului de lucru de zi cu zi in cel mai nou si inedit mod?

Solutia ideala este sa-ti comanzi un set de stickere de perete personalizate special pentru tine.

Aceasta modalitate de a-ti decora camera prin autocolante de perete este ieftina, rapida si usor de pus in practica. Cel mai important, va da un nou aer incaperii personalizate.

Daca pana acum te identificai cu spatiul pentru ca l-ai amenajat personal, acum ai ocazia sa-l personalizezi prin creatii proprii.

Stickerele se pot realiza intr-o varietate de culori, astfel incat sa poata fi asortate oricarei incaperi.

Modelele standard de stickere de perete le gasesti aici pe site sau iti poti creea singur modelul dorit.

Noi iti oferim o gama de modele si dimensiuni standard, pe care le-am considerat optime din punct de vedere al pretului si marimii. Tu poti solicita alte dimensiuni decat cele standard si noi iti vom transmite pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru noul model.

Daca doresti sa iti realizezi propriul design pentru stickerul de perete trebuie sa ne trimiti imaginea care ti-a placut, dimensiunea dorita si culoarea. Noi iti vom transmite termenul de realizare si costul lucrarii urmand ca tu sa ne dai acordul pentru realizarea lucrarii.

Stickerele de perete au adeziv special facut pentru aderenta la vopseaua lavabila.
De asemenea in momentul dezlipirii lor de pe pereti adezivul nu va lasa urme vizibile si nici nu va distruge tencuiala existenta.

Preturi

In afara de ceea ce se poate gasi pe site ca si modele si dimensiuni standard, cu preturile aferente, modelele realizate la comanda se calculeaza separat si te rugam sa ne soliciti acest lucru.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved