Produse tipar digital

Pungi de hartie personalizate

CUM SOLICITATI CORECT O COTATIE DE PRET PENTRU PUNGI DE HARTIE PERSONALIZATE:

Avem nevoie din partea dumneavoastra de urmatoarele informatii:

-Cantitatea pe care o doriti
-Termenul de livrare
-Tipul produsului solicitat, eventual exemple cu poze pt a fi cat mai corecti in ofertare.
-Materialele pe care doriti sa le folosim sau sa le imprimam.
-Dimensiunile produsului solicitat.
-Tiparul sa fie policromie sau negru/gri, de asemenea daca sa fie fata/verso sau doar o fata.
-Finisari suplimentare de tip lac selectiv UV, folio auriu/argintiu, timbru sec, emboss, serigrafie, etc. Pentru acestea avem nevoie si de dimensiunea lor si cate pozitii vor fi, deoarece se realizeaza matrite speciale pentru fiecare comanda in parte

Toate acestea sunt necesarea stabilirii unui pret corect. Nu lucram cu preturi standard. Este imposibil de creat o lista de preturi standard pentru pungi de hartie personalizate. Fiecare comanda are diferite variatii de personalizari si ne ajuta atat pe noi cat si pe dumneavoastra in eficientizarea comunicarii.

Realizam la comanda pungi de hartie personalizate pentru uz normal, pungi de hartie personalizate pentru evenimente, pungi de hartie personalizate pentru lansari de produse, pungi de hartie personalizate pentru conferinte si orice alte situatii specifice.
Comenzile de pungi de hartie personalizate se pot efectua in serii mici, medii si mari.
Comenzile de pungi de hartie personalizate pot fi realizate pe diferite marimi, conform cerintelor clientilor.

Producem pungi de hartie personalizate destinate folosirii ca si metoda de promovare a companiilor. Pot fi pungi de hartie personalizate cu tipar plastifiat lucios sau mat.

Putem adauga finisaje pentru pungi de hartie personalizate cu diferite caracteristici, cum ar fi: pungi de hartie personalizate cu aplicare folio argintiu/auriu, pungi de hartie personalizate cu lac selectiv UV, pungi de hartie personalizate cu serigrafie, pungi de hartie personalizate cu timbru sec sau pungi de hartie personalizate cu emboss.

In general pentru pungi de hartie personalizate folosim manere confectionate din snur, acestea fiind mai rapid de fabricat, mai ieftin si sunt mai rezistente la greutate.
Putem realiza pentru pungi de hartie personalizate si alte tipuri de manere conform specificatiilor clientului.
Putem realiza pungi de hartie personalizate cu manere din aceeasi coala ca si punga, din panglici satinate de diverse latimi sau alte materiale.

Datorita faptului ca putem face fata unui numar mare de solicitari din partea clientilor, putem realiza comenzi de pungi de hartie personalizate intr-un timp foarte scurt la calitate maxima.

Lucrarile de productie pentru pungi de hartie personalizate sunt realizate integral la comanda conform specificatiilor clientului.
Putem realiza si pungi de hartie personalizate dupa mostre realizate in trecut, daca ni se pune la dispozitie un model de punga de hartie.
Preturile pentru pungile de hartie personalizate sunt calculate numai la comanda in functie de necesitatile clientilor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati, astfel incat sa va putem consilia in alegerea optima a solutiei de care aveti nevoie.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved