Produse tipar digital

Cutii personalizate, Cutii de produs, Cutii de prezentare

CUM SOLICITATI CORECT O COTATIE DE PRET PENTRU CUTII PERSONALIZATE / CUTII DE PRODUS / CUTII DE PREZENTARE:

Avem nevoie din partea dumneavoastra de urmatoarele informatii:

-Cantitatea pe care o doriti
-Termenul de livrare
-Tipul produsului solicitat, eventual exemple cu poze pt a fi cat mai corecti in ofertare.
-Materialele pe care doriti sa le folosim sau sa le imprimam.
-Dimensiunile produsului solicitat.
-Tiparul sa fie policromie sau negru/gri, de asemenea daca sa fie fata/verso sau doar o fata.
-Finisari suplimentare de tip lac selectiv UV, folio auriu/argintiu, timbru sec, emboss, serigrafie, etc. Pentru acestea avem nevoie si de dimensiunea lor si cate pozitii vor fi, deoarece se realizeaza matrite speciale pentru fiecare comanda in parte.
-Separatoare de interior daca exista, din ce materiale sa fie realizate si ce alte finisari ar putea implica.

Toate acestea sunt necesarea stabilirii unui pret corect pentru cutiile personalizate. Este imposibil de a forma o lista de preturi standar pentru cutiile personalizate, cutiile de produs si cutiile de prezentare. Fiecare comanda are diferite variatii de personalizari si ne ajuta atat pe noi cat si pe dumneavoastra in eficientizarea comunicarii.

Realizam numai la comanda cutii personalizate, cutii de produs si cutii de prezentare pentru evenimente, cutii personalizate si cutii de prezentare personalizate pentru lansari de produse si chiar cutii personalizate si cutii de prezentare personalizate cu scop de ambalaj de produse, cutii de produs.
Comenzile se pot efectua in serii mici, medii si mari. De asemenea realizam cutii personalizate si cutii de prezentare personalizate si unicate.

Cutiile personalizate, cutiile de produs si cutiile de prezentare sunt realizate cu cea mai mare grija pentru detalii astfel incat sa nu afectam functionalitatea si scopul pentru care au fost menite.
Se realizeaza dintr-o gama variata de cartoane rezistente, cartoane special destinate confectionarii de cutii personalizate si cutii de produs personalizate si de cutii de prezentare personalizate, si pot suporta si obiecte grele, cum ar fi cele destinate bauturilor (doza bere, sticla coniac, sticla vin, etc).
Cutiile de prezentare si cutiile de produse sunt personalizate integral in limitele tehnice, astfel incat sa putem oferi produse de calitate superioara si care pot face cinste produsului. Cutiile de prezentare personalizate si cutiile de produse personalizate reprezinta innobilarea produsului. Innobilam ambalajul personalizat cu mare grija si profesionalism astfel incat sa punem in crestem valoarea adevarata a produsului.

Personalizarea pentru cutii personalizate si cutii de prezentare sau cutii de produs se poate face cu tipar plastifiat mat sau lucios, in functie de preferintele clientului. Peste plastifiere se poate adauga si lac selectiv UV astfel incat sa se evidentieze anumite aspecte grafice si pentru a oferi un aspect premium. Cutiile personalizate, cutiile de prezentare personalizate si cutiile de produse personalizate rareori fiind expuse fara multiple finisaje.
Se pot face personalizari pentru cutii de prezentare si prin alte metode de finisare, cum ar fi: folio auriu, argintiu; timbru sec sau emboss; serigrafie; etc.
La interiorul cutiilor personalizate, cutiilor de prezentare personalizate sau cutiilor de produse personalizate se pot realiza separatoare sau holdere din pvc termoformat si caserat cu plus, matase, piele ecologica sau alte materiale cu aspect premium. De asemenea, pentru cutiile personalizate, cutiile de prezentare personalizate si pentru cutiile de produse personalizate se pot realiza separatoare si din alte materiale cum ar fi forex sau promocell, carton caserat cu tipar, burete decupat de diferite densitati si structuri fizice, cauciuc, etc.

Cutiile personalizate, cutiile de prezentare personalizate si cutiile de produse personalizate le realizam 100% la comanda clientilor, dupa specificatiile tehnice transmise. Putem executa cutii de prezentare personalizate si cutii de produse personalizate si dupa mostre sau alte cutii personalizate realizate anterior, in cazul in care se doreste obtinerea aceluias produs.

Oferim servicii de conceptie pentru cutii personalizate, cutii de produs, cutii de prezentare personalizate, la solicitarea clientilor astfel incat sa rezulte un ambalaj personalizat de calitate superioara. Astfel, va putem consilia in alegerea materialelor optime din punct de vedere cost/calitate pentru a obtine cutii personalizate, cutii de prezentare personalizate si cutii de produse personalizate de cea mai buna calitate si la costuri optime.

Toate cutiile de prezentare personalizate si cutiile de produse personalizate sunt realizate manual, cu ajutorul anumitor echipamente specifice astfel incat sa ne asiguram de calitatea productiei si pentru a putea face fata termenelor limita de executie. Cutiile de prezentare si cutiile de produse sunt lucrari ce necesita o executie si o planificare a executiei, laborioasa, si astfel putem fi siguri de calitatea produsului finit.

Cutiile personalizate, cutiile de produse si cutiile de prezentare personalizate pot fi realizate cu capac detasabil sau capac prins de cutie. La fel se pot realiza si cutiile de produs personalizate.
Capacul cutiei de prezentare personalizate poate sa fie intreg sau cu fereastra stantata in diverse forme. De asemenea fereastra poate sa fie din pvc transparent sau alte mariale ce confera efecte vizuale deosebite.
Capacul cutiilor personalizate, cutiilor de prezentare se poate inchide cu magnet, arici, sau alte metode in functie de necesitatile clientilor. Asemenea se pot executa si cutiile de produse personalizate.

Preturile pentru aceste cutii personalizate si cutii de prezentare personalizate se calculeaza numai la cererea clientilor, dupa ce s-au stabilit detaliile de productie.
Cutiile de produse personalizate si cutiile de prezentare personalizate sunt produse complexe, ce includ manopera deosebita si materie prima si este necesara stabilirea cat mai exact a produsului final.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati, astfel incat sa va putem ajuta in alegerea variantei optime pentru produsul dumneavoastra.
Astfel, va putem sfatui ce fel de cutie de prezentare personalizata sau cutie de produs personalizata aveti nevoie pentru produsul pe care doriti sa-l puneti in valoare.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved