Produse tipar digital

Ambalaje personalizate si Ambalaje de produse

CUM SOLICITATI CORECT O COTATIE DE PRET PENTRU AMBALAJE PERSONALIZATE / AMBALAJE DE PRODUSE PERSONALIZATE:

Avem nevoie din partea dumneavoastra de urmatoarele informatii:

-Cantitatea pe care o doriti
-Termenul de livrare
-Tipul produsului solicitat, eventual exemple cu poze pt a fi cat mai corecti in ofertare.
-Materialele pe care doriti sa le folosim sau sa le imprimam.
-Dimensiunile produsului solicitat.
-Tiparul sa fie policromie sau negru/gri, de asemenea daca sa fie fata/verso sau doar o fata.
-Finisari suplimentare de tip lac selectiv UV, folio auriu/argintiu, timbru sec, emboss, serigrafie, etc. Pentru acestea avem nevoie si de dimensiunea lor si cate pozitii vor fi, deoarece se realizeaza matrite speciale pentru fiecare comanda in parte

Toate acestea sunt necesarea stabilirii unui pret corect pentru ambalaje de produse si ambalaje personalizate. Nu lucram cu preturi standard. Este imposibil sa realizam o standardizare a preturilor pentru ambalaje de produse si ambalaje personalizate. Fiecare comanda avand diferite variatii de personalizari si ne ajuta atat pe noi cat si pe dumneavoastra in eficientizarea comunicarii.

Realizam la comanda cutii personalizate, de ambalaje de produse si ambalaje personalizate pentru evenimente, cutii personalizate de ambalaje de produse si ambalaje personalizate lansari de produse si chiar cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate cu scop de ambalaj de produse.
Comenzile de cutii personalizate si cutii ambalaje de produse si ambalaje personalizate se pot efectua in serii mici, medii, mari si productie in masa. De asemenea realizam cutii personalizate si cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate si unicate.

Cutiile personalizate si cutiile de ambalaje de produse si ambalaje personalizate pentru produse sunt realizate in general din carton special dedicat acestui tip de produs, cu grosimi de 250-400g/mp.
Sunt cartoane mult mai rigide si cu diferite proprietati fata de cartonul clasic cretat DCM/DCL. Pentru cutii personalizate si cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate folosim in general cartoane de tip Arktika/CG. Acest tip de carton este special conceput pentru a fi folosit la producerea de cutii personalizate si cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate. Este un carton cu fete diferite. O fata este lucioasa si se poate imprima si plastifia lucios/mat, cealalta fata este putin poroasa si se foloseste ca fata de interior a cutiei de ambalaje de produse si ambalaje personalizate.
Cartoanele folosite la ambalaje de produse si ambalaje personalizate pot fi albe sau de culoare ivoire, acest lucru neafectand calibrarea colorimetrica a tiparului. Acest lucru este foarte important pentru cutii personalizate si cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate, acestea trebuie sa respecte normele impuse de brand.
Folosim tehnologii de tipar de inalta calitate, astfel putem sa reproducem tot spectrul CMYK si putem tipari culori PANTONE. In productia de ambalaje, cutii personalizate si cutii de ambalaje personalizate, reproducerea cat mai fidela a culorilor date de brand este foarte importanta.

Cutiile personalizate si cutiile de ambalaje de produse si ambalaje personalizate se realizeaza prin procedee de tipar digital sau offset. Se realizeaza finisarile ulterioare dedicate cutiilor de ambalaje de produse si ambalaje personalizate dupa care se stanteaza. Sunt cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate autoformante, astfel incat sunt foarte usor de realizat in numar mare si de asemenea nu sunt la fel de voluminoase precum cutiile de prezentare pentru evenimente ce se realizeaza din carton rigid de mucava si care ocupa spatiu de depozitare.

Cutiile de ambalaje de produse si ambalaje personalizate se pot finisa prin diferite procedee, cum ar fi: cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate prin plastifiere lucioasa/mata, cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate prin lacuire selectiva UV, cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate prin aplicare folio, cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate prin timbru sec sau emboss, si altele.
Datorita faptului ca manopera de executie este redusa, cutiile de ambalaje de produse si ambalaje personalizate prin fiind realizate in principal cu finisari automate, volumul de lucru poate fi mare si termenele de executie pot fi restranse. Putem realiza acest fel de lucrari de cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate prin in termene foarte scurte si totusi calitatea produsului finit sa fie de exceptie.

Lucrarile de productie pentru cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate sunt realizate integral la comanda.
Preturile pentru cutiile de ambalaje de produse si ambalaje personalizate sunt calculate numai la comanda in functie de necesitatile clientilor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati, astfel incat sa va putem consilia in alegerea optima a solutiei de care aveti nevoie pentru cutii de ambalaje de produse si ambalaje personalizate.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved