Produse tipar digital

Vrei sa-ti promovezi produsul intr-un ambalaj personalizat, inedit si atragator? Alege sa faci acest lucru prin adaugarea unui ambalaj personalizat exact pentru ceea ce doresti.

Putem sa realizam cutii personalizate, cutii de prezentare, cutii de produs, ambalaje personalizate si pungi de hartie personalizate.

Realizam cutii personalizate, cutii de produse personalizate si cutii de prezentare personalizate, la comanda dupa specificatiile clientului. Pot fi ambalaje personalizate, pentru industria cosmetica, cutii personalizate de produs pentru lansari de produse.
De asemenea putem face cutii personalizate, cutii de prezentare si cutii de produse personalizate pentru diverse ocazii speciale.

Realizam cutii personalizate, cutii de produs personalizate si cutii de prezentare, ambalaje de lux personalizate, ambalaje de produs personalizate in diferite serii si dimensiuni.
Putem face cutii personalizate si cutii de produse personalizate si ambalaje personalizate in forme diverse.
Cutiile personalizate si cutiile de produs, ambalajele de produs personalizate pot fi realizate cu capac independent sau prins de cutia de produs personalizata.
Capacul de cutii personalizate, cutii de produs personalizate, cutii de prezentare si capacul de ambalaje personalizate poate fi inchis prin cu panglica, magnet sau arici totul in functie de specificatiile clientului.

Cutiile de produs personalizate, cutiile de prezentare personalizate si ambalajele de produs personalizate se pot face in serie unicat, serie mica si medie. De asemenea putem realiza cutii personalizate si ambalaje personalizate si in serie mare, in functie de bugetele si necesitatile clientului.

Cutiile personalizate si ambalajele personalizate se realizeaza pe comanda cu specificatii tehnice aparte si modalitati de prelucrare speciale.

Cutiile personalizate, ambalajele personalizate si pungile de hartie personalizate se pot obtine prin tiparire direct pe carton, caserarea tiparului personalizat pe carton rigid, stantare pentru a obtine diferite forme, plastifiere pentru o mai buna rezistenta a produsului finit, etc.

Preturile pentru cutiile personalizate, cutiile de produs, ambalajele personalizate si pungile de hartie personalizate se calculeaza la cerere.

CUM SOLICITATI CORECT O COTATIE DE PRET PENTRU CUTII, AMBALAJE SI PUNGI DE HARTIE:

Avem nevoie din partea dumneavoastra de urmatoarele informatii:

-Cantitatea pe care o doriti
-Termenul de livrare
-Tipul produsului solicitat, eventual exemple cu poze pt a fi cat mai corecti in ofertare.
-Materialele pe care doriti sa le folosim sau sa le imprimam.
-Dimensiunile produsului solicitat.
-Tiparul sa fie policromie sau negru/gri, de asemenea daca sa fie fata/verso sau doar o fata.
-Finisari suplimentare de tip lac selectiv UV, folio auriu/argintiu, timbru sec, emboss, serigrafie, etc. Pentru acestea avem nevoie si de dimensiunea lor si cate pozitii vor fi, deoarece se realizeaza matrite speciale pentru fiecare comanda in parte

Toate acestea sunt necesarea stabilirii unui pret corect. Nu lucram cu preturi standard, fiecare comanda avand diferite variatii de personalizari si ne ajuta atat pe noi cat si pe dumneavoastra in eficientizarea comunicarii.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved