Produse tipar digital

Carti de vizita

Primul schimb de contacte intre oameni se face prin carti de vizita.

Asa cum la o intalnire de afaceri cu un partener nou tinuta vestimentara lasa prima impresie, asa va veti face remarcat in fata viitorilor dumneavoastra parteneri prin schimbul de carti de vizita.

Va oferim cea mai buna calitate, tipar digital 2400 dpi pentru carti de vizita si cel mai scurt timp de executie pentru carti de vizita.

Cartile de vizita se tiparesc pe majoritatea cartoanelor tipografice. Standardul cortoanelor este DCM 300g/mp, insa se pot tipari si pe cartoane speciale tipografice (striate, texturate, filigranate, colorate in masa).

Dimensiunile uzuale sunt: 90 x 50 mm, 85 x 55 mm.

Cantitatea minima pentru comenzi de carti de vizita:
carti de vizita 100 buc. pentru cartoane dublu cretate (mat / lucios)
carti de vizita 100 buc. pentru cartoane speciale tipografice
Finisari speciale pentru cartile de vizita:
carti de vizita plastifiate mat sau lucios
carti de vizita plastifiate mat si lacuire selectiva UV
carti de vizita cu colturi rotunjite
carti de vizita stantate in diferite forme
carti de vizita cu aplicatie folio (auriu sau argintiu in special, dar se pot folosi si culori din mostrarul de folii)
carti de vizita cu finisare emboss sau timbru sec
Ambalare:
carti de vizita ambalate in cutii de carton de 100 buc.

Pentru machetarea grafica la carti de vizita:
Pentru carti de vizita fisierul se face la formatul finit. In cazul in care este necesar se pune bleed 3 mm peste formatul finit
textul se pune in interiorul formatului finit cu – 3 mm. Exemplu carti de vizita, daca avem format finit 90 x 50 mm, textul va fi incadrat intr-un chenar de 84 x 44 mm, pentru siguranta
La carti de vizita limita de siguranta text (finit – 3mm) pe fiecare latura
La carti de vizita bleed (finit + 3 mm) pe fiecare latura
Pentru cartile de vizita ce au fundal colorat in intregime sau chenar colorat pe marginea cartii de vizita recomandam plastifiere. In caz contrar, la taiere acoperirea cu cerneala va avea un aspect neplacut pentru cartile de vizita.

Lacuirea selectiva pentru cartile de vizita se realizeaza ( in general ) peste plastifiere mata, iar lacuirea UV are un aspect lucios, acesta conferindu-i cartii de vizita stil.
Nu recomandam lacuire selectiva UV peste carti de vizita ce nu sunt plastifiate deoarece lacul UV va fi absorbit de carton si nu se va produce acelasi efect dorit pentru carti de vizita.

Pentru realizarea finisarilor de tip folio sau emboss a cartii de vizita se adauga costul matritei ce poate incepe de la 25 euro.

Nu recomandam finisari de tip timbru sec sau emboss peste carti de vizita ce nu sunt plastifiate, deoarece se va distruge tiparul (atat digital cat si offset)

Pentru plastifiere lucioasa / mata, o fata, carti de vizita cartoane speciale Fedrigoni se adauga cost suplimentar.

Pentru plastifiere lucioasa / mata, fata – verso, carti de vizita cartoane speciale Fedrigoni se adauga cost suplimentar.

Pentru cartile de vizita ce au fundal colorat in intregime sau chenar colorat pe marginea cartii de vizita recomandam plastifiere. In caz contrar, la taiere acoperirea cu cerneala va avea un aspect neplacut pentru cartea de vizita.

Preturile pentru carti de vizita variaza in functie de finisarile pe care le doriti.
Pentru alte modele de carti de vizita, specificatii diferite, sau alte tipuri de cartoane cereti oferta de pret.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved