Produse tipar digital

Calendare perete cu spira

Calendarele de perete cu spira pot fi folosite si cu rol decorativ, personalizarea putandu-se face cu poze standard din galeriile noastre sau cu imaginile dumneavoastra preferate.

Tiparul se realizeaza la 600 sau 1200 DPI, in functie de echipamentul pe care tiparim. Astfel puteti beneficia de un raport excelent calitate/pret indiferent pentru care varianta de rezolutie de tiparire optati.

Formatele la care se realizeaza calendarele sunt A4 sau A3, personalizarea facandu-se la 10 mm de fiecare margine a filei.

Calendarele de perete pot fi realizate cu 6 sau 12 file, cat si cu 6+1 sau 12+1 file. Fila suplimentara fiind pe post de coperta.

  • Filele calendarului sunt realizate din hartie DCM 150–200g/mp dar se pot folosi sicartoane si hartii speciale texturate.
  • Suportul calendarului de perete cu spira se realizeaza din carton 350g/mp. Acesta poate fi lasat alb sau poate fi personalizat dupa cerintele dumneavoastra.
  • Spira metalica este alba dar la cerere se pot realiza calendare cu spira neagra, colorata sau argintie.

Putem realiza calendare si in tiraje mici si medii sau unicate daca doriti sa faceti un cadou inedit unei persoane dragi.

La cerere putem realiza calendare si cu numar mai mare de pagini.

La cerere va putem plastifia aceste calendare pentru a obtine un o coloristica deosebita in cazul celor personalizate cu poze tip poster.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved