Produse tipar digital

Caiete mecanice personalizate

CUM SOLICITATI CORECT O COTATIE DE PRET PENTRU CAIETE MECANICE PERSONALIZATE / BINDERE DE PREZENTARE:

Avem nevoie din partea dumneavoastra de urmatoarele informatii:

-Cantitatea pe care o doriti
-Termenul de livrare
-Tipul produsului solicitat, eventual exemple cu poze pt a fi cat mai corecti in ofertare.
-Materialele pe care doriti sa le folosim sau sa le imprimam.
-Dimensiunile produsului solicitat.
-Tiparul sa fie policromie sau negru/gri, de asemenea daca sa fie fata/verso sau doar o fata.
-Finisari suplimentare de tip lac selectiv UV, folio auriu/argintiu, timbru sec, emboss, serigrafie, etc. Pentru acestea avem nevoie si de dimensiunea lor si cate pozitii vor fi, deoarece se realizeaza matrite speciale pentru fiecare comanda in parte

Toate acestea sunt necesarea stabilirii unui pret corect pentru caiete mecanice personalizate. Nu lucram cu preturi standard, fiecare comanda avand diferite variatii de personalizari pentru caietele mecanice si ne ajuta atat pe noi cat si pe dumneavoastra in eficientizarea comunicarii.

Caietele mecanice personalizate sunt solutii de indosariere a materialelor de prezentare. Puteti folosi caiete mecanice personalizate in propria companie sau pentru a va deosebi fata de concurentii dumneavoastra la intalnirile cu partenerii de afaceri.

Caietele mecanice personalizate(binderele de prezentare personalizate) se pot personaliza integral conform cerintelor dumneavoastra, atat cat solutia tehnica este viabila si se poate pune in practica.

Personalizarea de caiete mecanice se face prin tipar digital sau tipar offset pentru caiete mecanice personalizate plastifiat lucios sau mat pentru tiraje mici si medii, dupa preferinta. Caietele mecanice personalizate se casereaza pe carton de legatorie de 2mm. Pentru tiraje mari si de serie se pot realiza caiete mecanice personalizate cu tipar offset de cea mai buna calitate, plastifiat lucios sau mat.

Tiparul digital poate fi realizat atat pe fata exterioara a caietelor mecanice cat si pe fata interioara.

Caietele mecanice personalizate se pot realiza cu mecanisme cu 2 inele, 4 inele sau mai multe. Dimensiunea inelelor se va alege in functie de numarul de coli ce trebuie introduse si de tipul acestora, putandu-se introduce de ex. 100 coli de hartie 90g/mp sau 10 coli de prezentare realizate din tipar caserat pe carton de legatorie tip mucava de 1,5 mm. In functie de necesitatea dumneavoastra se alege mecanismul cel mai potrivit pentru caiete mecanice personalizate.

La cerere se poate realiza designul grafic pentru caietele mecanice personalizate.

Putem realiza bindere de prezentare in serii mici, medii si mari. De asemenea putem realiza si unicate.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved