Produse tipar digital

Agende piele personalizate Agende piele lux

Agendele din piele personalizate cu coperti din piele naturala sunt realizate integral manual.

Acestea reprezinta o varianta eleganta de cadou a clasicelor agende ce se gasesc in comert si nu pot fi personalizate decat pe coperta prin metoda de aplicare folio auriu sau argintiu, sau realizarea de timbru sec. Comandand o agenda din piele personalizata integral nu vei gresi niciodata.

Cea mai uzuala dimensiune pentru aceste agende piele personalizate este de 140 x 200 mm.

Acest model de agende din piele personalizate se realizeaza exclusiv cu coperti din piele naturala dintr-o singura bucata, conferindu-i o buna rezistenta la exploatare in timp. Pielea pe care o folosim pentru aceste agende personalizate este de mai multe tipuri si grosimi, in functie de tipul agendei. Este cunoscut si faptul ca pielea naturala chiar daca este mai costisitoare decat pielea sintetica, rezista mult mai bine in timp si isi pastreaza calitatile initiale. Astfel, va veti putea bucura de o agenda din piele personalizata si dupa multi ani.

De asemenea pielea naturala confera un sentiment de noblete si eleganta, ceea ce se doreste a se obtine cand faci cadou o agenda personalizata.

Putem personaliza o agenda din piele prin emboss si timbru sec, atat pe coperta 1 cat si pe coperta 4.

Hartia folosita pentru interiorul unor astfel de agende din piele personalizata este de tip ivoire 75 g/mp, datorita aspectului elegant pe care il confera acest model de hartie.

Pentru agendele din piele personalizate tiparul paginilor de interior poate fi realizat atat alb-negru sau tonuri de gri, cat si tipar policromie sau pantone. Pentru variante optime de pret va recomandam tipar realizat la o culoare, cel mai des utilizat tipar in nuante de gri. Agenda din piele poate fi realizata de grosimi diferite, astfel incat paginile pot fi prinse in cotor prin brosare cu termoclei sau pot fi cusute in fascicole asemenea unor carti. Astfel veti avea o agenda din piele personalizata foarte practica.

Pentru agendele din piele tirajul poate fi chiar si de o singura bucata fiind un model destinat exclusiv pe post de cadou. Binenteles, pe masura ce tirajul creste cantitativ si pretul pe bucata va scadea considerabil.

Pentru o personalizare deosebita a agendelor din piele se poate realiza continutul paginilor cu imagini de tipDirect Smile.

CUM SOLICITATI CORECT O COTATIE DE PRET PENTRU AGENDE DIN PIELE:

Avem nevoie din partea dumneavoastra de urmatoarele informatii:

-Cantitatea pe care o doriti
-Termenul de livrare
-Tipul produsului solicitat, eventual exemple cu poze pt a fi cat mai corecti in ofertare.
-Materialele pe care doriti sa le folosim sau sa le imprimam.
-Dimensiunile produsului solicitat.
-Tiparul sa fie policromie sau negru/gri, de asemenea daca sa fie fata/verso sau doar o fata.
-Finisari suplimentare de tip lac selectiv UV, folio auriu/argintiu, timbru sec, emboss, serigrafie, etc. Pentru acestea avem nevoie si de dimensiunea lor si cate pozitii vor fi, deoarece se realizeaza matrite speciale pentru fiecare comanda in parte

Toate acestea sunt necesarea stabilirii unui pret corect pentru agendele din piele. Nu lucram cu preturi standard, fiecare comanda avand diferite variatii de personalizari si ne ajuta atat pe noi cat si pe dumneavoastra in eficientizarea comunicarii.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved