Produse tipar digital

Agende cu spirala personalizate

Agendele cu spirala personalizate sunt varianta optima pentru cadouri de birou. Agendele cu spirala sunt foarte mult folosite in perioada sarbatorilor. De asemenea, astfel de agende personalizate sunt foarte practice.

Cel mai des sunt folosite urmatoarele dimensiuni pentru agende cu spirala:

Agende cu spirala personalizate de 140 x 200 mm
Agende cu spirala personalizate de 210 x 270 mm

De asemenea acest model de agende cu spirala personalizate sunt mult mai practice din punct de vedere al utilizarii fata de clasicele modele cu paginile prinse in cotor prin metoda de brosare cu termoclei. Astfel va puteti scrie notitele pe intreaga pagina a agendei personalizate sau puteti scrie si in situatii mai incomode daca nu aveti acces la un birou.

Agendele cu spirala personalizate sunt rezistente in timp la uzura din cauza faptului ca varianta standard oferita de noi este de agenda cu spirala personalizata cu coperti din polipropilena groasa de 1-1,5mm, astfel evitandu-se vechea problema de “colturi rupte” pentru agendele cu coperti realizate din carton de legatorie ( mucava ) si caserate cu tipar policromie.

Putem realiza si astfel de coperti pentru agendele cu spirala personalizate, insa nu au o rezistenta foarte indelungata de timp, si dupa cateva luni de folosire incep sa capete un aspect inestetic.

Hartia de interior folosita pentru astfel de agende personalizate cu spirala poate fi de tip offset sau ivoire 70-90 g/mp, in functie de buget si preferinte. Pentru a beneficia de un cost cat mai redus va recomandam agendele personalizate cu spirala realizate cu hartie alba offset.

Tiparul paginilor de interior al agendelor personalizate cu spirala poate fi realizat atat alb-negru sau tonuri de gri, cat si tipar policromie sau pantone. Pentru variante optime de pret va recomandam tiparul agendei personalizate cu spirala realizat la o culoare, cel mai des utilizat tipar in nuante de gri.

Tirajul pentru agendele personalizate cu spirala poate fi chiar si de o singura bucata. Binenteles, pe masura ce tirajul creste cantitativ si pretul pe bucata va scadea considerabil, pentru agendele cu spira.

Pentru o personalizare deosebita a agendelor cu spirala se poate realiza continutul paginilor cu imagini de tipDirect Smile.

CUM SOLICITATI CORECT O COTATIE DE PRET PENTRU AGENDE CU SPIRALA METALICA:

Avem nevoie din partea dumneavoastra de urmatoarele informatii:

-Cantitatea pe care o doriti
-Termenul de livrare
-Tipul produsului solicitat, eventual exemple cu poze pt a fi cat mai corecti in ofertare.
-Materialele pe care doriti sa le folosim sau sa le imprimam.
-Dimensiunile produsului solicitat.
-Tiparul sa fie policromie sau negru/gri, de asemenea daca sa fie fata/verso sau doar o fata.
-Finisari suplimentare de tip lac selectiv UV, folio auriu/argintiu, timbru sec, emboss, serigrafie, etc. Pentru acestea avem nevoie si de dimensiunea lor si cate pozitii vor fi, deoarece se realizeaza matrite speciale pentru fiecare comanda in parte

Toate acestea sunt necesarea stabilirii unui pret corect pentru agendele personalizate cu spirala. Nu lucram cu preturi standard, fiecare comanda avand diferite variatii de personalizari si ne ajuta atat pe noi cat si pe dumneavoastra in eficientizarea comunicarii.

Cere pret

© 2016 hifimedia All rights reserved